Բաղադրությունը`
500 գրամ հավի կրծքամիս
250 գրամ կանաչ ոլոռ
2 հատ խոշոր գազար
2 ատամիկ սխտոր
Ուրց, աղ, սև պղպեղ
Զեյթունի ձեթ
Քամած մածուն
Պատրաստման եղանակը`
1.Գազարը լվանալ, մաքրել և անցկացնել կորեական գազարի քերիչով:
2.Հավի միսը խաշել և կտրատել խորանարդիկներով:
3.Ոլոռի ջրքամել:
4. Մթերքները խառնել աղցանամանի մեջ, ավելացնել ճզմած սխտորը, աղը, սև պղպեղը, ուրցը, ձեթը և քամած մածունը: Բոլորը միասին խառնել, թողնել 15 րոպե, ապա մատուցել:
Բարի ախորժակ
Tatka Musheghyan
Commenti